Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2013 02:31 - Бързи кредити
Автор: potrebitelskikrediti Категория: Бизнес   
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.04.2013 02:35



 Според едно от последните проучвания във Великобритания, на по-голяма част от хората им е много трудно да намерят пари за спешни случаи. На 87% от запитаните им е трудна да намерят спешно пари, а на 88% им е много трудно да спестят пари за голяма покупка. Поради тази причина, расте броят на хората търсещи бърз кредит или кредит до заплата. Почти 79% от хората във Великобритания са били изключително предпазливи в разходите си, през последните 12 месеца. Бързите кредити играят важна роля, помагайки на хората да се справят с краткосрочните финансови затруднения. Важното е обаче, подобни кредити да се теглят и използват разумно. Съществен е риска от свръх задлъжняване, ако кредитополучателите не си правят сметката добре.

image
У нас ситуацията не по-различна, даже напротив. Особенно в момента, когато се намираме в края на сезона с високите сметки,които са непосилни за голяма част от населението. Много хора усетиха сериозни затруднения при плащането на високите сметки за ток, парно и други комунални услуги този сезон. Поради тази причина нараства търсенето на бързи потребителски кредити. Оскъпяването не е малко, но определено при дружествата занимаващи се с отпускане на бързи кредити онлайн, то е доста високо. По малко по-различен начин стои този въпрос при останалата част от компаниите, които работят с директен и личен контакт с клиента (чрез финансови консултанти).  Там условията са далеч по-атрактивни и много хора се възползват от услугите им, поради бързото получаване на парите и удобните вноски, които могат да си позволят да плащат.

Тук ще опиша някои прости правила, които е хубаво да се спазват, когато се налага да се ползва бърз потребителски кредит:

1 
Теглете бърз кредит при нужда и с ясната идея как ще го върнете!

Ако наистина ви се налага да изтеглите спешно пари, направете го, но помислете много добре за размера и срока. Внимавайте да теглите голяма сума за кратък период, понеже вноската може да се окаже доста висока и това да ви попречи да го върнете в срок.

2.      
Много небанкови финансови институции предлагат бързи кредити!

Разгледайте внимателно различните фирми на пазара и се опитайте да разберете повече за тях. Например: на какъв период са вноските? Имат ли коректно отношение към клиента? Предлагат ли наистина продукта, който търсите? Аз бих посъветвал тези, които ще имат нужда от такъв кредит да се ориентират към следните неща: Ако взимате аванс и заплата, помислете за двуседмични вноски, за да може да ви е удобно да плащате. Има фирми с доста добра репутация в този сектор, които наистина искат да изградят дългосрочни отношения с клиентите им. Проверете какви са опциите за връщане на парите ( на каса, по банка, чрез консултант?)

3.       Това, че имате лоши кредити към банки, не ви прави лоши клиенти!

Много от фирмите за бързи кредити не ги притеснява факта, че може да сте затруднени в изплащането на големите заеми към банките. Сумите при тях са далеч по-ниски и достъпни.

4.      
Получавате бързо одобрение!

Без излишни документи и бюрокрация, може да получите одобрение в рамките на деня. Това може в дадена ситуация да ви спести много неприятности и да реши неотложни и извънредни проблеми.

5.       Подобрете кредитната ви история!

Чрез подобен вид потребителски кредит, може да подобрите кредитната ви история. Всички институции било то банки или фирми за бързи потребителски кредити, предоставят информацията за закъсненията в Централен кредитен регистър. Ако вие сте в затруднение при банка, а сте коректен при малък потребителски кредит, това ще бъде отразено в досието ви и ще подобри кредитната ви история.

6.       Гъвкави възможности за погасяване на кредита!

Съществуват фирми с седмични вноски, дву седмични и месечни. Аз определено не бих препоръчал седмичните вноски, понеже бихте се затруднили излишно ако взимате аванс и заплата. Търсете фирми с двуседмични и/или месечни вноски.

7.       Използвайте парите разумно и само ако ви трябват!

Все пак бързите кредити са добра алтернатива при спешна нужда от пари, но е ясно, че не са евтини. Използвайте ги разумно.

8.       Времето е пари! J

Все пак ако ви трябва малка сума, би ви отнело цяла вечност да минете цялата процедура при банките. Отделно и вашето време струва пари и всички документи, които ще ви иска банката няма да са малко.

9.       Не ви искат да доказвате доходи или да обезпечвате с имот, малъм заем!

В повечето случаи, само лична карта би трябвало да е достатъчна. На повечето фирми, данните от личната ви карта, са им напълно достатъчни за да ви оценят.

10.   Удобно плащане!

Не е нужно да ходите до офиса всеки път или до банката, за да си платите вноската. Може да се възползвате от безплатните консултанти, които ще дойдат на удобно за вас време и място.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potrebitelskikrediti
Категория: Бизнес
Прочетен: 16712
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930